Alambra Seasoning 5K318 Archives - BSA

Liver Pâté

In this recipe, “Meat Quantity” is liver. Preparation Please refer to the Artisan Cooked Charcuteries Cookbook here for processing method, as well as cooking and cooling process.

Country Style Paté

In this recipe, “Meat Quantity” is pork trimmings. Preparation Please refer to the Artisan Cooked Charcuteries Cookbook here for processing method, as well as cooking and cooling process.

Liver Mousse

In this recipe, “Meat Quantity” is pork liver. Preparation Please refer to the Artisan Cooked Charcuteries Cookbook here for processing method, as well as cooking and cooling process.

En l’absence de contrôle du procédé de fabrication et sans validation, la durée de vie des produits fabriqués avec nos ingrédients et nos méthodes ne peut excéder 7 jours, en référence aux normes du Ministère de l’agriculture, des pêcheries et de l'alimentation du Québec (MAPAQ).

En l’absence de contrôle du procédé de fabrication et sans validation, la durée de vie des produits fabriqués avec nos ingrédients et nos méthodes ne peut excéder 7 jours, en référence aux normes du Ministère de l’agriculture, des pêcheries et de l'alimentation du Québec (MAPAQ).