Seasoned binder 7D228 Archives - BSA

Garlic Sausage (Recipe)

Process: Grind the meat at least 3 times with the smallest grinder plate to obtain a very fine texture. Cooking and Cooling Process: 1. Begin the cooking process in cold or lukewarm water and go through the following cycle: Time Water Temperature 60 minutes 60°C (140°F) 90 minutes 70°C (158°F) Remaining time 80°C (176°F) 2. […]

Mock Chicken (Recipe)

Process: Grind the meat at least 3 times with the smallest grinder plate to obtain a very fine texture. Cooking and Cooling Process: 1. Begin the cooking process in cold or lukewarm water and go through the following cycle: Time Water Temperature 60 minutes 60°C (140°F) 90 minutes 70°C (158°F) Remaining time 80°C (176°F) 2. […]

En l’absence de contrôle du procédé de fabrication et sans validation, la durée de vie des produits fabriqués avec nos ingrédients et nos méthodes ne peut excéder 7 jours, en référence aux normes du Ministère de l’agriculture, des pêcheries et de l'alimentation du Québec (MAPAQ).

En l’absence de contrôle du procédé de fabrication et sans validation, la durée de vie des produits fabriqués avec nos ingrédients et nos méthodes ne peut excéder 7 jours, en référence aux normes du Ministère de l’agriculture, des pêcheries et de l'alimentation du Québec (MAPAQ).